تصویب فوق‌العاده خاص برای کارکنان شهرداری‌ها در مجلس تسریع در روند رسیدگی به لایحه سازمان ملی مهاجرت وزیر اطلاعات: با مسئولان دوتابعیتی طبق قانون برخورد می‌کنیم هشدار اطلاعات سپاه به سودجویان استخراج ارز دیجیتال کمک‌هزینه ناهار، ایاب و ذهاب و مهدکودک فرزندان کارمندان دولت در سال ۱۴۰۴ ابلاغ شد پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس

نوری همدانی: اولویتی بالاتر از حل مشکلات اقتصادی مردم نیست

آیت‌الله نوری همدانی:پذیرفته نیست که ما در جامعه به مردم تذکر دهیم و برخورد کنیم، اما وضع حجاب بعضی از برنامه‌های صدا و سیما و ادارات به شکل دیگری باشد
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۶ - ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 17
کد خبر: ۱۸۴۶۲۷

  به گزارش راهبردمعاصر؛ آیت‌الله نوری‌همدانی مرجع تقلید شیعیان ظهر امروز در دیدار با رئیس دفتر رئیس جمهور و مشاور رئیس جمهور در امور روحانیت که در دفتر معظم له برگزار شد، اظهار داشت: بنده هیچ حرف و سفارشی جز خدمت به مردم و حل مشکلات معیشتی مردم ندارم و امروز هیچ اولویتی را بالاتر از حل مشکلات اقتصادی مردم نمی‌دانم.

  • وی درباره وضعیت حجاب نیز افزود: حکم وجوب حجاب مشخص است، منتهی‌ در برخورد با منکر بی‌حجابی باید دقت شود. این پذیرفته نیست که ما در جامعه به مردم تذکر دهیم و برخورد کنیم اما وضع حجاب بعضی از برنامه‌های صدا و سیما و ادارات به شکل دیگری باشد.مرجع تقلید شیعیان در ادامه تصریح کرد: تذکر حجاب در جامعه با حفظ مراتب لازم و ضروری است ولی مسئولان باید هر کاری را اول از خودشان شروع کنند مردم ایران مردمی متدین و وفادار این انقلاب هستند که هزاران شهید برای برپایی آن داده‌اند، همین مردم بودند که فوج فوج به جبهه رفتند و جان دادند.
  • استاد سطوح عالی حوزه علمیه ادامه داد: همین مردم بودند که تا به امروز از این نظام حمایت کردند و همه سختی‌ها را پشت سر گذاشتند.آیت‌الله نوری‌همدانی عنوان کرد: مسئولان قدر این مردم را بدانند و با دل و جان به ملت خدمت کنند و در حفظ ارزش‌های اسلام و انقلاب کوشش کنند و در نگهداری این انقلاب تلاش کنند.
  • وی گفت: امروز دنیای استکبار یکپارچه علیه ملت ایران است و به هر شکل می‌خواهد به انقلاب و مردم ضربه بزند که ان‌شاالله با هوشیاری مردم و عمل به وظیفه مسئولان تمام توطئه‌ها خنثی خواهد شد.مرجع تقلید شیعیان با تاکید بر اهمیت خدمت‌رسانی به مردم خاطرنشان کرد: اینکه مسئولان و دست‌اندرکاران دولت افراد متدینی هستند و مشغول خدمت‌رسانی‌اند شکی نداریم ما هم برای هر مسئولی که به کشور خدمت کند دعا می‌کنیم ولی همه اینها باید در زندگی مردم اثرگذار باشد.
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار